Comisia de disciplina a Spitalului Judetean a sanctionat 4 salariati


Intră acum și în grupul de

Pe parcursul primelor trei saptamâni din acest an, patru angajati ai Spitalului Judetean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava au fost sanctionati de Comisia de Disciplina din cadrul institutiei, fie cu avertismente scrise sau verbale, fie cu diminuarea salariului cu 5 la suta, pentru o perioada de o luna. Sanctiunile au fost luate împotriva a doua infirmiere, a unei bucatarese si a magazionerului de la blocul alimentar al unitatii spitalicesti judetene.

Directorul interimar al Spitalului Judetean, Doina Elena Ganea, a declarat ca una din infirmierele sanctionate a absentat nemotivat de la serviciu, iar cealalta a dat dovada de neglijenta în predarea lenjeriei. În ceea ce priveste bucatareasa si magazionerul, acestia au fost sanctionati, pentru lipsa câtorva pâini.

„De la infirmiera sanctionata pentru lipsa de vigilenta la predarea lenjeriei s-a recuperat prejudiciul. De asemenea, prejudiciul a fost recuperat si de la bucatarie. Aici s-a facut un control inopinat si astfel s-a constatat ca lipseau mai multe pâini” a precizat seful Spitalului Judetean. 


Intră acum și în grupul de