Fotbal : Radu Stefan a declarat la prezentarea oficiala la Lazio ca idolul sau este Chivu


Intră acum și în grupul de

Noul jucator al lui Lazio Roma, Radu Stefan, spera sa îi poata calca pe urme unui alt international român, care s-a impus în Serie A – Cristi Chivu. „Deja am început sa ma acomodez, singura problema este cea legata de limba italiana”, a declarat fundasul de 21 de ani, care s-a transferat zilele trecute de la Dinamo Bucuresti. „Ma consider un jucator devotat, care munceste mult. Am venit aici sa joc si nu sa stau pe bara sa ma uit. Chivu este idolul meu si mi-ar face mare placere sa îi calc pe urme”, a mai spus internationalul român.

Radu Stefan ar putea fi aruncat în lupta imediat, pentru ca Lazio se confrunta cu o criza de accidentari, apararea fiind decimata. Lorenzo De Silvestri va lipsi o luna, în timp ce Fabio Firmani, Luciano Zauri si Mobido Diakhite sunt de asemenea accidentati. Guglielmo Stendardo a fost împrumutat la Juventus, iar Aleksander Kolarov este suspendat pentru partida din weekend cu Sampdoria. „Jucatorii m-au primit bine si sunt fericit ca ma aflu la Lazio. Este un club important si îmi amintesc puternica echipa care a meritat victoria în preliminariile Ligii Campionilor”, a adaugat Radu, care a plecat la Lazio sub forma de împrumut, cu optiunea unui transfer definitiv la finalul sezonului.  
Radu Stefan a facut parte din echipa Dinamo care a fost eliminata de Lazio din Liga Campionilor în august. Pe Olimpico, partida tur s-a încheiat 1-1, ca apoi Lazio sa câstige în „Stefan cel Mare” cu 3-1.


Intră acum și în grupul de