Legitimatii de calatorie gratuite pentru pensionari


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu a anuntat joi, în cadrul unei conferinte de presa ca  începând de saptamâna viitoare, sucevenii care au pensii de pâna în 10 milioane de lei vechi vor putea obtine abonamente în baza carora vor putea circula gratuit pe o linie de transport în comun. Abonamente cu regim speciale vor fi eliberate semestrial, de la sediul TPL Suceava, iar contravaloarea acestora va fi decontata din bugetul municipiului Suceava.
”Aceste legitimatii nu sunt transmisibile si sunt valabile numai însotite de actul de identitate. Nu vrem sa auzim ca se face trafic, sa ne trezim ca se vând sau sunt schimbate pe produse” a declarat seful executivului local sucevean.

Astfel, toti pensionarii din municipiul Suceava, care vor face dovada ca primesc o pensie mai mica de 10 milioane de lei vechi, vor circula gratuit cu autobuzele TPL dupa aprobarea bugetului local, în care este prevazuta si suma necesara acordarii acestor subventii.

De saptamâna viitoare aceasta categorie de populatie se va putea adresa societatii  de Transport Public si Servicii Suceava pentru a ridica abonamentele. 


Intră acum și în grupul de