Fotbal : Vlad Munteanu si Radu Stefan au entuziasmat


Intră acum și în grupul de

Debut fulminant pentru Vlad Munteanu si Radu Stefan la noile lor echipe. Daca antrenorul lui Auxerre îl vede pe Munteanu la fel de bun ca si Mutu, suporterii laziali au fost entuziasmati de primul joc al lui Radu Stefan.

Astfel, selectionerul Victor Piturca nu poate fi decât multumit în perspectiva turneului final din Elvetia si Austria pentru cota de simpatie de care se bucura deja Vlad Munteanu, trecut de la Wolfsburg la Auxerre, si Radu Stefan, ajuns de la Dinamo la Lazio.  
Antrenorul francezilor, Jean Fernandez, crede despre fostul jucator român din Bundesliga ca este un fotbalist de superclasa: „Munteanu este un jucator foarte inteligent, care ne va ajuta foarte mult pe partea stânga. Munceste fara încetare, este rapid, si are sut puternic. Daca nu era Mutu, Munteanu ar fi fost titular în echipa nationala”.

La rândul lor, fanaticii suporteri ai celor de la Lazio Roma l-au remarcat pe tânarul fundas transferat de la campioana României în meciul din Cupa Italiei cu Fiorentina, câstigat de Lazio cu 2-1: „Mai mult decât pozitiv debutul noii achizitii Radu care, împreuna cu Bianchi si Dabo, este rodul unei demne campanii de achizitii. Tineti-o tot asa!”, noteaza site-ul suporterilor lui Lazio.  
Radu Stefan a evoluat cu multa dezinvoltura, având doar doua momente de slabiciune: o interventie mai putin reusita, la scorul de 1-0 pentru gazde, si o neglijenta ce ar fi putut rezulta într-un autogol.


Intră acum și în grupul de