Fotbal : Dat ca sigur la Timisoara, Alin Stoica a semnat cu Mouscron


Intră acum și în grupul de

Mijlocasul Alin Stoica a semnat un acord cu Excelsior Mouscron pâna la finalul sezonului, conform site-ului oficial al clubului belgian.

Zicala… „Ce mica-i lumea” i se potriveste de minune internationalului Alin Stoica. Fotbalistul român îl va avea antrenor la Mouscron chiar pe Enzo Scifo, fostul sau coleg de la Anderlceht Bruxelles si marea glorie a nationalei Belgiei.  
Contractul lui Alin Stoica cu formatia Mouscron prevede si o optiune pentru un sezon suplimentar. În aceastã iarna s-a vorbit si despre o posibila revenire a lui Alin Stoica la Poli Timisoara. Stoica, în vârsta de 28 de ani, a mai fost legitimat la Steaua, FC Bruges, Siena si FC National.

De partea cealalta, antrenorul sau, Vincenzo Scifo, este un fost mijlocas belgian care a aparut la patru Cupe Mondiale cu nationala tarii sale, între 1986 si 1998. Scifo a jucat în 84 de meciuri pentru Belgia si a înscris 18 goluri. Ca antrenor, a debutat pe banca tehnica a celor de la Charleroi, ca apoi sa conduca formatia de liga secunda AFC Tubize.


Intră acum și în grupul de