Acasă Actualitate PD Todiresti a trecut la PNL

PD Todiresti a trecut la PNL


Intră acum și în grupul de

Fosta organizatie PD din comuna suceveana Todiresti, a trecut la PNL, a anuntat, vineri, secretarul general adjunct al PNL Suceava, Brândusel Nichitean, fost membru PDL care s-a înscris în urma cu o saptamâna în PNL. Brândusel  Nichitean a declarat într-o conferinta de presa ca organizatia PD din Todiresti nu mai exista si ca toti cei 73 de membri care au apartinut organizatiei s-au înscris în PNL.

Acesta a mai spus ca alte sapte organizatii ale PD din judet vor trece în bloc la PNL apreciind ca în urmatoarele doua luni, aproximativ 40 de organizatii PD se vor înscrie în PNL pentru a continua proiectul Aliantei D.A..



Brândusel Nichitean a spus ca membrii PD sunt marginalizati în PDL, dupa ce PLD si-a impus reprezentantii în majoritatea conducerilor de organizatii din judet.

La rândul sau, vicepresedintele PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc, a declarat ca în PDL este „o mare aglomeratie de oameni de diferite orientari” si ca o parte dintre acestia, care sunt de dreapta se vor îndrepta spre PNL, iar cei de stânga spre PSD.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version