Fotbal : Piturca a anuntat lotul pentru amicalul cu Israel


Intră acum și în grupul de

Pregatirile pentru primul meci al „tricolorilor” din acest an a intrat în linie dreapta. Selectionerul echipei nationale a României, Victor Piturca, a anuntat lotul pe care va conta în vederea partidei amicale cu selectionata Israelului.  
Oarecum surprinzator, niciun jucator din lotul primelor doua clasate în Liga I – CFR Cluj si Rapid – nu a fost chemat. Din campionatul intern, Piti a optat pentru cinci jucatori de la Steaua – Dica, Ovidiu Petre, Nicolita, Goian si Nesu -, doi de la campioana Dinamo – Moti si Lobont -, si câte unul de la Universitatea Craiova si Poli Timisoara – Mircea Bornescu si Gigel Bucur.

În ceea ce priveste stranierii, surprind într-o oarecare masura neconvocarile „vulturului” Lazlo Sepsi, a lui Marius Niculae, a lui Ionut Mazilu si a proaspatului lazial Stefan Radu. Cei unsprezece fotbalisti români convocati din campionatele de peste hotare sunt: Cosmin Contra (Getafe), George Ogararu (Ajax Amsterdam), Gabriel Tamas (Auxerre), Razvan Rat (Sahtior Donetk), Cristi Chivu (Inter Milano), Paul Codrea (AC Siena), Florentin Petre (TSKA Sofia), Razvan Cocis (Lokomotiv Moscova), Adrian Mutu (Fiorentina), Ciprian Marica (VfB Stuttgart) si Daniel Niculae (Auxerre).  
Partida amicala din Israel si România va avea loc miercuri, 6 februarie.


Intră acum și în grupul de