Au păcălit-o că a câștigat un premiu și i-au furat unei bătrâne din Udești 900 de lei din casă

O bătrână în vârstă de 81 de ani din comuna suceveană Udești a fost lăsată fără 900 de lei de doi bărbați care au venit la locuința sa și au păcălit-o că a câștigat un premiu.

Sursa foto: radiohot.ro
Sursa foto: radiohot.ro

Potrivit Poliției Județene,  femeia a sesizat, joi la amiază, postul de poliție din localitate despre faptul că, persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă o sumă de bani.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei, în jurul orei 10.00, în timp ce se afla la domiciliu, partea vătămată a fost abordată de doi bărbați necunoscuți, care i-au adus la cunoștință faptul că, a câştigat un premiu, însă, întrucât au doar bancnote de 200 lei, i-au cerut restul de 160 lei.

”Astfel, profitând de naivitatea și de neatenția victimei chemată la poartă să semneze documentele de primire a premiului, unul dintre bărbați a pătruns în interiorul locuinței și a sustras  suma de 900 lei, după care, cei doi au plecat cu un autoturism”, arată sursa citată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de poliţiştii în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului, mai precizează Poliția Județeană.