Au păcălit-o că a câștigat un premiu și i-au furat unei bătrâne din Udești 900 de lei din casă


Intră acum și în grupul de

O bătrână în vârstă de 81 de ani din comuna suceveană Udești a fost lăsată fără 900 de lei de doi bărbați care au venit la locuința sa și au păcălit-o că a câștigat un premiu.

Sursa foto: radiohot.ro
Sursa foto: radiohot.ro

Potrivit Poliției Județene,  femeia a sesizat, joi la amiază, postul de poliție din localitate despre faptul că, persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă o sumă de bani.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei, în jurul orei 10.00, în timp ce se afla la domiciliu, partea vătămată a fost abordată de doi bărbați necunoscuți, care i-au adus la cunoștință faptul că, a câştigat un premiu, însă, întrucât au doar bancnote de 200 lei, i-au cerut restul de 160 lei.

”Astfel, profitând de naivitatea și de neatenția victimei chemată la poartă să semneze documentele de primire a premiului, unul dintre bărbați a pătruns în interiorul locuinței și a sustras  suma de 900 lei, după care, cei doi au plecat cu un autoturism”, arată sursa citată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de poliţiştii în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului, mai precizează Poliția Județeană.


Intră acum și în grupul de