Luni, începe a treia sesiune de admitere la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava anunță că va deschide, luni, 19 septembrie a.c., o nouă sesiune de admitere.

usv

Astfel, conform calendarului aprobat în hotărârea Consiliului de Administraţie, înscrierile, interviurile şi probele de concurs se vor desfăşura în intervalul 19 – 21 septembrie, iar înmatricularea se va derula în zilele de 22 şi 23 septembrie, urmată de publicarea rezultatelor finale.

”Universitatea mulţumeşte tuturor candidaţilor din primele două sesiuni de admitere pentru interesul deosebit acordat şi în acest an programelor de studii ale USV! Numărul de studenţi înmatriculaţi până astăzi a depăşit cu 50% numărul de locuri bugetate acordate de Minister la programele de studii de licenţă şi cele de master, procentaj care situează universitatea noastră peste media naţională.

Conducerea universităţii va milita în continuare pentru creşterea numărului de locuri bugetate acordate universităţilor cu grad mare de atractivitate în rândul absolvenţilor de liceu şi care au demonstrat, în mod constant, un grad de încredere ridicat în evaluările privind calitatea procesului educaţional. În ultimii ani, numărul de locuri bugetate alocate pentru admiterea la USV a crescut de la 936 la 1100, la nivel de licenţă, şi de la 340 la 526, la nivel de master.

Studenţii USV merită mai mult!”, se arată într-un comunicat al instituției sucevene de învățământ superior.