Adolescent de 15 ani, prins în timp ce sustrăgea bunuri din autoutilitara unui fălticenean


Intră acum și în grupul de

Un adolescent în vârstă de 15 ani din comuna suceveană Râșca s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins în timp ce sustrăgea bunuri din autoutilitara unui bărbat din municipiul Fălticeni.

furt masina

Potrivit Poliției Județene, propietarul autovehiculului, a sesizat joi noapte, prin 112, Poliția municipiului Fălticeni, despre faptul că, în cursul serii, a surprins un tânăr care sustrăgea bunuri din autoutilitara proprietate.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de joi, în jurul orei 20.00,  victima a parcat autoutilitara în apropierea blocului unde locuiește, iar în jurul orei 22.30, a fost anunțat de o cunoștință, despre faptul că, în mașina sa se află o persoană.

”Autorul a fost identificat de polițiști ca fiind un minor de 15 ani, din comuna Râșca, care a sustras din autoutilitară un G.P.S. cu încărcătorul aferent, o pereche de ochelari și o pereche de mănuși pentru lucru, valoarea prejudiciului fiind de circa 300 lei. Bunurile sustrase au fost recuperate și restituite părții vătămate”, arată sursa citată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.

Poliţiştii reamintesc cetăţenilor să dispună măsuri preventive minime pentru a nu cădea victime ale hoţilor care profită de orice neglijenţă şi superficialitate în asigurarea bunurilor.


Intră acum și în grupul de