Aproape 4000 de cutii de lapte praf destinat alimentaţiei sugarilor au fost livrate DSP Suceava


Intră acum și în grupul de

Aproape 4000 de cutii de lapte praf destinat alimentaţiei sugarilor au fost livrate, vineri, la Direcţia de Sănătate urmând să fie repartizate primăriilor care au trimis autorităţilor sanitare necesarul în funcţie de solicitările medicilor de familie.

Directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, medicul epidemiolog Cătălina Zorescu a declarat, vineri, că DSP a primit 3900 de cutii de lapte praf însumând în total 1500 de kilograme.

Zorescu a spus că noua tranşă va fi repartizată primăriilor din judeţul Suceava care au transmis DSP Suceava necesarul de lapte praf în funcţie de solicitările medicilor de familie care au în evidenţe sugari.

Catalina Zorescu

Reamintim că, recent, DSP Suceava a primit din partea Ministerului Sănătăţii o suplimentare a fondurilor pentru achiziţia de lapte praf destinat alimentaţiei sugarilor în cuantum de 80 000 de lei.

De precizat este că potrivit Ordinului Ministerului Sănătăţii nr. 1253/ 2006, laptele praf este destinat copiilor cu vârste între 0 şi 12 luni, care nu beneficiază de lapte matern. (Liliana Bujdei)

 


Intră acum și în grupul de