Social democratii avertizeaza ca electoratul il va sanctiona pe Ion Lungu pentru „traseism politic”


Intră acum și în grupul de

Presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a declarat duminica seara ca decizia presedintelui PNL Suceava, Ion Lungu de a candida pentru un nou mandat de primar din partea PDL va fi sanctionata dur de electoratul sucevean. „Populatia se asteapta ca un primar sa fie preocupat sa-i rezolve problemele si nu ca un ales sa fie preocupat doar sa-si rezolve problemele politice, trecând de la un partid la altul”, a afirmat Gavril Mîrza.

Acesta a declarat ca electoratul îl va sanctiona pe Ion Lungu pentru „traseism politic”. „Pâna mai ieri declara ca este liberal din tata-n fiu si mureau de dragul Bratienilor. Nu cred ca Bratienii se regasesc în PD”, a tinut sa remarce presedintele PSD Suceava.

Totodata, acesta a tinut sa adauge ca declaratiile lui Gheorghe Flutur privind scoaterea PSD din conducerile Consiliilor Judetene din judetele Moldovei sunt simple „aiureli”. „Mandatele consilierilor judeteni sunt date de alegatori si nu de Flutur. Din câte stiu eu, în România alegatorii sunt cei care stabilesc cine câstiga alegerile si nu senatorul Flutur”, a conchis liderul judetean al PSD Suceava. 


Intră acum și în grupul de