Un șofer băut a fost încătușat după ce a lovit poarta ornamentală de intrare în comuna Dărmănești și a devenit agresiv cu polițiștii


Intră acum și în grupul de

Un șofer băut a intrat, duminică dimineața, în poarta ornamentală de intrare a comunei Dărmănești, iar la sosirea polițiștilor a devenit agresiv motiv pentru care a fost încătușat.

actiune Politie Radauti 2

Potrivit Poliției Județene Suceava, Secţia 5 Poliţie Rurală Dărmăneşti a fost sesizată prin 112 despre faptul că, pe raza satului Dărmăneşti, a avut loc un accident rutier, iar conducătorul auto se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, în timp ce conducea autoturismul, un bărbat de 41 de ani din comuna Calafindești, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu poarta ornamentală situată la intrarea în comuna Dărmăneşti.

La vederea poliţiștilor, conducătorul auto a avut un comportament agresiv, motiv pentru care, s-a procedat la încătuşarea acestuia.

Întrucât mirosea a alcool șoferului i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, i s-a recoltat o singură probă biologică, bărbatul de 41 de ani refuzând-o pe cea de-a doua.(N.B.)


Intră acum și în grupul de