La cocktail-ul PDL, de la tort la „taierea” caracatitei


Intră acum și în grupul de

Cocktail organizat duminica, dupa ce primarii liberali din Suceava si Falticeni, Ion Lungu si respectiv Vasile Tofan, au anuntat ca vor candida pentru un nou mandat, dar din partea PD-L a fost unul plin de „evenimente culinare”.

Pentru început democrat-liberalii au început cu „dulcegarii” oferindu-i primarului Sucevei un tort pe care scria „Bun venit acasa, domule primar Lungu!”, dupa care s-a trecut la…lucruri serioase: taierea unei caracatite.  

Au venit si reactiile. PSD Suceava a criticat gestul democrat-liberalilor locali privind taierea unei caracatite, despre care au spus ca este „Caracatita social-democrata”. Presedintele Organizatiei Municipale Suceava a PSD, Virginel Iordache, a apreciat ca atitudinea PD-L fata de PSD este demna doar de triburile din padurile ecuatoriale, fara credinta în Dumnezeu, care dansând în jurul focului, aduc ofrande zeilor.

Acesta a declarat ca de data asta, ofranda a fost caracatita. Liderul PSD a mai mentionat ca PSD pe care PD-L vrea sa-l detentaculeze, va aduce saptamânal în atentia opiniei publice câte o surpriza neplacuta pentru membrii marcanti ai democrat-liberalilor suceveni. Virginel Iordache a precizat ca social-democratii vor arata cine a întins tentaculele si a subliniat ca afacerile pedelistilor vor fi demne de serialul italian „La Piovra-Caracatita”.  


Intră acum și în grupul de