Trei accidente mortale în decurs de 25 de minute. Trei suceveni au murit în accidente din cauză că au traversat drumul prin loc nepermis


Intră acum și în grupul de

Trei suceveni au murit în cursul zilei de vineri în accidente provocate de faptul că traversau drumul prin loc nepermis.

ACCIDENT - BUZAU

Astfel, vineri seara în jurul orei 20.00, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209A, pe raza localității Mălini, un tânăr de 19 ani, din localitate, a surprins și accidentat un localnic de 63 de ani, care traversa strada prin loc nepermis și fără să se asigure. În urma impactului, pietonul a fost proiectat pe celălalt sens de mers fiind acroșat de autoturismul condus de un bărbat de 54 de ani, din aceeași localitate.

În urma accidentului, a rezultat decesul pietonului de 63 de ani.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.trecere de pietoni, indicator rutier

În aceeași zi, la ora 20.05, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 290, din comuna Fântânele, un localnic de 23 de ani, a surprins şi accidentat mortal un bărbat de 69 de ani, din localitate, care, se deplasa pe partea carosabilă, în apropierea axului drumului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un alt accident a fost înregistrat la ora 20.25 când, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în afara localității Molid, un bărbat de 59 de ani, din județul Iaşi, a surprins şi accidentat un bărbat de 71 de ani, din comuna Vama, care traversa drumul prin loc nepermis, fără să se asigure.

În urma coliziunii, a rezultat decesul pietonului.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de