Un tanar a decedat si trei au fost raniti intr-un grav accident de circulatie in Campulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Trei tineri au ajuns în stare grava la spital iar un altul a decedat dupa ce masina în care se aflau a intrat într-un stâlp. Potrivit IPJ Suceava, duminica, la ora 03.50, pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, B.IOAN, de 21 ani din localitate, posesor al permisului de conducere categoria „B” din anul 2006, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia 1310, datorita neadaptarii vitezei la carosabilul acoperit cu mâzga, a pierdut controlul asupra directiei de mers dupa o curba la dreapta, patrunzând pe contrasens, dupa care a intrat în coliziune cu un stâlp din beton al retelei electrice.

În urma accidentului P. ION, de 22 ani, din comuna Vama a decedat iar H. IONUT, de 21 ani, V.,BOGDAN de 18 ani si B.,OVIDIU de 31 ani, toti din municipiul Câmpulung Moldovenesc, pasageri în autoturism, au fost raniti. Conducatorul auto cât si pasagerii nu purtau centura de siguranta, soferul scapând cu rani usoare.

B.IOAN nu a fost testat cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, însa i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de