Fotbal. Liga a III-a : Parv nu este prioritar pentru Cetatea


Intră acum și în grupul de

Ramas în afara lotului cu care FC Vaslui a plecat în cantonamentul din Antalya, juniorul Cristi Pârv ar fi putut ajunge la Cetatea Suceava. Între timp însa conducatorii din “Areni” par sa se fi razgândit în privinta fundasului din lotul lui echipei lui Dorinel Munteanu. “ El joaca pe postul de fundas central si este junior. Noi nu putem folosi un junior pe un asemenea post, mai ales ca nu suntem descoperiti în defensiva unde avem jucatori foarte buni” a precizat presedintele Cetatii, Dumitru Moldovan.

În alta ordine de idei, conducatorul sucevenilor spune ca nu a renuntat la ideea aducerii mijlocasului Bogdan Cotolan. “ Noi l-am vrea pe Cotolan. Acum ramâne de vazut daca domnul Porumboiu o sa ni-l dea. Dumnealui a dat 150.000 de euro pe acest jucator si acum vrea sa îl vânda. Daca nu va gasi o echipa care sa-l cumpere atunci Cotolan ar putea veni la Suceava, sub forma de împrumut” a explicat Dumitru Moldovan.

Bogdan Cotolan evolueaza ca mijlocas de banda, are 26 de ani si a jucat sporadic în primul “11” de la FC Vaslui, în prima parte a campionatului Ligii I.  


Intră acum și în grupul de