Camelia Filote va asigura interimar funcția de medic şef al Secţiei de Neonatologie din cadrul SJU Suceava


Intră acum și în grupul de

Secţia de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava are un nou medic şef după ce conducerea unităţii nu a mai prelungit contractul de administrare a secţiei medicului Dana Murariu.

FEMEIE - NASTERE

Purtătorul de cuvânt al SJU Suceava, Mihai Ardeleanu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă că în această toamnă expiră majoritatea contractelor de administrare a secţiilor pentru medicii şefi.

Ardeleanu a spus că medicului şef de secţie Dana Murariu de la Secţia de Neonatologie nu i-a mai fost prelungit contractul de administrare, iar până la organizarea unui concurs de ocupare a funcţiei de medic şef interimatul va fi asigurat de medicul Camelia Filote.

“După cum ştiţi, fiecare medic şef de secţie încheie cu conducerea spitalului, cu managerul spitalului, un contract de administrare a secţiei pe o perioadă limitată de trei ani. În toamna aceasta expiră majoritatea contractelor de administrare ale medicilor şefi de secţie, iar la Secţia Neonatologie doamnei doctor Murariu nu i-a fost prelungit contractul de administrare, se organizează concurs şi până la organizarea concursului, doamna doctor Filote Camelia este cea care asigură interimatul. Aceasta este ceea ce mi s-a transmis de la ComItetul Director al Spitalului”, a precizat Ardeleanu.

El a mai spus că se pare că nici contractele de administrare pentru actualii medici şefi ai secţiilor Urologie, Gastroenterologie şi Medicină Internă nu vor mai fi prelungite întrucât se apropie de vârsta de pensionare.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de