Fotbal : Steaua – FK Teplice 2 – 0


Intră acum și în grupul de

Steaua Bucuresti a câstigat cu 2-0 în fata cehilor de la FK Teplice, peruanul Andres Mendoza marcând pentru prima oara în tricoul “ros-albastru”.

Cel de-al patrulea succes consecutiv al gruparii din Ghencea, în cadrul turneului din Cipru, a fost adjudecat gratie golurilor marcate de Andres Mendoza (65) si Jose Moreno (76). Meciul a avut mai multe particularitati, datorita faptului ca atacantul peruan a marcat primul gol pentru Steaua, iar Moreno si-a trecut numele pe tabela pentru a doua oara în ultimele doua meciuri. “Echipa a jucat bine, am alergat mult cu totii si am reusit o noua victorie. Cred ca vom ajunge în curând la nivelul pe care ni-l dorim. Sunt fericit ca am marcat si asta ma obliga sa muncesc foarte mult si în continuare. Ma bucur ca baietii de aici formeaza un grup frumos si sunt foarte amabili cu mine. Antrenorul ne da încredere si ne face sa jucam ceea ce îsi doreste el”, a declarat Mendoza.  

Pe final de meci, mai precis în minutul 84, Mihaita Plesan a ratat un penalty obtinut de fundasul Ionus Rada. “Este bine ca am câstigat toate meciurile de pâna acum, dar nu asta conteaza cel mai mult. Important este sa ne pregatim bine pentru campionat si sa jucam foarte bine acolo. Am ratat un penalty la 2-0 cu Teplice fiindca eram relaxat, dar va asigur ca asta nu s-ar fi întâmplat într-un meci oficial. Sper sa reintru în circuitul echipei si sa ajung din nou la nationala”, a precizat mijlocasul.

”Cârlanii” Alexandru Iacob si Bogdan Mustata, ambii fundasi, au fost la primul si, respectiv, al doilea meci pe teren pentru Steaua. “A fost un joc reusit al echipei si sper sa demonstrez ca Steaua nu m-a cumparat degeaba în vara trecuta”, a declarat Iacob, completat de colegul sau din defensiva, Mustata: ” Ma bucur foarte mult ca am intrat si de aceasta data pe teren. Steaua este o echipa mare si ma onoreaza faptul ca am jucat alaturi de cei pe care-i admir”.  

Turneul din Cipru pare a fi unul foarte reusit pentru “ros-albastri”, si asta pe toate planurile. Daca CFR Cluj a ajuns în fruntea clasamentului facând transferuri de jucatori straini ce si-au demonstrat valoarea, iar Dinamo promoveaza juniori pe care apoi îi vinde pe bani grei în strainatate, se pare ca cei din Ghencea au început sa combine cele doua variante în acest stagiu de pregatire pentru a triumfa în returul de foc de anul acesta.


Intră acum și în grupul de