Cercetati penal dupa ce au vandut bijuterii contrafacute inscriptionate BVLGARI


Intră acum și în grupul de

Un timisorean si o suceveanca sunt cercetati penal dupa ce au vândut bijuterii contrafacute inscriptionate BVLGARI, reprezentanta de la Bucuresti solicitând daune de la cei doi, în valoare de 8.600 euro. Potrivit IPJ Suceava, M. IOAN, în vârsta de 38 ani, din municipiul Timisoara este cercetat penal pentru infractiunea de „punere în circulatie, fara drept a unui produs purtând o marca identica sau similara”.

În luna iunie 2007, acesta în calitate de reprezentant legal al unei societati comerciale din Botosani, a fost depistat în timp ce oferea spre comercializare la punctul de lucru din municipiul Suceava, mai multe tipuri de accesorii bijuterii inscriptionate cu marca „BVLGARI”, care în urma expertizarii a rezultat ca sunt contrafacute.

Pentru aceeasi fapta prevazuta în codul penal este cercetata si B. MIHAELA, în vârsta de 33 ani din municipiul Suceava care, în calitate de reprezentant legal al unei firme din Suceava, a fost depistata în timp ce oferea spre comercializare la punctul de lucru din municipiul Suceava, bijuteriile contrafacute.

Potrivit IPJ Suceava reprezentanta legala a marcii „BVLGARI” din Bucuresti ne comunica faptul ca se constituie parte civila în cauza cu suma de 5.000 euro si respectiv 3600 euro. 


Intră acum și în grupul de