Prefectul de Suceava le-a cerut primarilor să actualizeze Registrul Electoral și să pregătească spațiile de publicitate electorală


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a organizat, marți, prima ședință de instruire a primarilor și secretarilor unităților administrativ teritoriale din județul Suceava pentru buna organizare și desfășurare a procesului electoral din data de 11 decembrie 2016 pentru alegerea Senatului și a Camerei Deputaților.

Harasim (6)

Astfel, potrivit unui comunicat al Prefecturii, printre activitățile imediate, primarii au obligația să efectueze actualizarea Registrului Electoral, să verifice și să inventarieze logistica necesară dotării secțiilor de votare, să amenajeze în mod corespunzător spațiile de publicitate electorală din fiecare localitate.

„O atenție deosebită trebuie acordată de către primari asigurării confortului termic în secțiile de votare în ziua votului și, totodată, trebuie să fie pregătiți să intervină în cazul în care se vor manifesta precipitații sub formă de ninsoare, astfel încât orice persoană să-și poată exercita dreptul de vot”, se arată în comunicat.

De asemenea, în cadrul ședinței au fost prezentate materiale de instruire de către membrii Comisiei Tehnice Județene responsabili de organizarea procesului electoral. (N.B.)


Intră acum și în grupul de