Fotbal. Liga a III-a : Cetatea negociaza pentru Caragea si Pandele


Intră acum și în grupul de

Conducatorii Cetatii se afla în aceste zile în tratative avansate cu omologii lor de la Politehnica Iasi pentru aducerea jucatorilor Adrian Caragea si Cristian Pandele la formatia de pe „Areni”.

O prima runda de discutii a fost demarata la solicitarea antrenorului Marian Pana, fotbalistii în cauza fiind printre remarcatii bancii tehnice sucevene la ultimul amical disputat de Cetatea în compania formatiei secunde din Copou. „Am purtat o convorbire preliminara cu presedintele iesenilor, Sorin Boca, acesta fiind dispus sa-i cedeze pe Caragea si Pandele sub forma de împrumut la Cetatea, în baza bunelor relatii existente între cele doua cluburi”, a precizat presedintele „galben-albastrilor”, Dumitru Moldovan.

Liderul clubului sucevean conditioneaza însa perfectarea transferurilor de durata întelegerii dintre cele doua parti. „Daca vom ajunge la un punct comun, atât cu gruparea ieseana, cât si cu jucatorii, intentionam sa încheiem cu acestia un contract pentru cel putin doua sezoane, cu optiune de cumparare din partea clubului nostru. Sunt doi fotbalisti de perspectiva si, având în vedere intentiile noastre pentru urmatoarea perioada, trebuie sa avem stabilitate la nivelul contractelor în rândul fiecarui component al lotului”, a completat oficialul Cetatii.

În vârsta de 21 de ani, Cristian Pandele a jucat în turul campionatului ca mijlocas stânga în cadrul echipei secunde din Copou, în timp ce colegul sau Adrian Caragea are 22 de ani si evolueaza în postura de atacant. Cei doi fotbalisti sunt „artizanii” singurei înfrângeri suferite de Cetatea în meciurile oficiale din actualul sezon, 1-2, în partida de Cupa cu Politehnica II Iasi, ei semnând atunci cele doua reusite ale iesenilor. 


Intră acum și în grupul de