Acasă Actualitate Viceprimarul de Campulung a fost „detasat” de activitatea administrativa cu mult inainte...

Viceprimarul de Campulung a fost „detasat” de activitatea administrativa cu mult inainte de a-i cere senatorul Flutur acest lucru


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul din Câmpulung Moldovenesc, Ovidiu Tudorici a reactionat vineri fata de provocarea lansata de seful sau de partid, senatorul PD-L Gheorghe Flutur prin care acesta îi cerea sa se delimiteze de activitatea primarului liberal Constantin Gabriel-Serban. Tudorici a trimis catre redactie un comunicat de presa pe care-l redam mai jos, integral: „Referitor la cele declarate ieri, în conferinta de presa de catre dl. Flutur, doresc sa fac urmatoarele clarificari: În februarie 2006, prin dispozitie primarul Gabriel Serban, mi-a retras toate atributiile, dorind prin aceasta sa fie singurul care administreaza activitatea în municipiul Câmpulung Moldovenesc. Trei luni mai târziu, constatând ca nu face fata complexitatii problemelor, mi-a reatribuit responsabilitati legate de coordonarea a doua servicii, cel de salubritate si Directia de Servicii Publice. În concluzie, consider ca detasarea de activitatea administrativa si asumarea responsabilitatii pentru aceasta au fost facute chiar de catre dl. primar în 2006, mie ramânându-mi doar sa le confirm si sa le întaresc. În ceea ce priveste activitatea mea ca viceprimar, aceasta se regaseste în cele trei rapoarte de activitate prezentate pâna acum Consiliului Local. Mai mult decât atât, aceste rapoarte au fost atent studiate si dezbatute, negasindu-se nimic care sa justifice decizia  primarului. Acest fapt confirma ca retragerea atributiilor nu s-a facut dupa criterii de performanta, ci a fost o decizie politica. (Ovidiu Tudorivi – viceprimar al municipiului Câmpulung Moldovenesc)”

Senatorul Gheorghe Flutur i-a cerut lui Tudorici sa faca acest lucru desi a anuntat într-o conferinta de presa ca nu Tudorici este candidatul PD-L pentru functia de primar al municipiului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version