Stâlp de înaltă tensiune, avariat de remorca unui tractor condus de un bărbat fără permis


Intră acum și în grupul de

O remorcă care s-a desprins de un tractor condus de un bărbat fără permis a avariat un stâlp de înaltă tensiune, în comuna suceveană Ciprian Porumbesscu.

FOTO: igj.ro
FOTO: igj.ro

Potrivit Poliției Județene Suceava, Secția 9 Poliție Rurală Moara a fost sesizată joi seară prin ”S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, un tractor a intrat într-un stâlp de electricitate din comuna Ciprian Porumbescu.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, joi, în jurul orei 19.35, în timp ce conducea tractorul înregistrat, ce tracta o remorca neînregistrată pe DJ 178B, pe raza comunei Ciprian Porumbescu, un localnic de 41 de ani, nu a asigurat corespunzător mecanismul de cuplare dintre acestea, ocazie cu care, remorca s-a desprins de tractor, acroșând și avariind un stâlp de înaltă tensiune.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „distrugere din culpă”, „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural, mai precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de