Un tanar fara permis a trecut peste o movila de balast si a intrat intr-un copac


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din Bunesti au iesit la plimbare cu masina pe seara, fara ca vreunul sa detina permis, distractie ce s-a terminat cu o izbitura în copac si ranirea celor doi. Potrivit IPJ Suceava, duminica seara, în jurul orei 20.30, în interiorul localitatii Bunesti, pe D.C. 1 C. Ciprian, în vârsta de 18 ani, din localitate, fara permis de conducere, în timp ce conducea autoturismul Dacia 1310, în localitatea Uncesti, la trecerea peste o movila de balast a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat în coliziune cu un copac aflat pe partea dreapta a drumului. Atât tânarul care conducea autoturismul cât si amicul sau, G. Ioan Catalin, în vârsta de 17 ani, localnic, pasager au fost raniti.  

La fata locului s-a deplasat Detasamentul de pompieri Falticeni cu doua autospeciale pentru descarcerarea unuia dintre  tineri, care a ramas între fiarele contorsionate ale masinii, aceasta fiind distrusa în proportie de 70%.  

Cei doi nu au putut fi testati cu aparatul etilotest însa le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Acestia purtau centura de siguranta.


Intră acum și în grupul de