Neintelegerile cu familia pare a fi motivul pentru care o eleva de la Colegiul Economic s-a sinucis


Intră acum și în grupul de

O tânara de 18 ani, din Suceava, eleva în clasa a XI-a la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” din Suceava s-a sinucis dupa ce a baut o substanta toxica, cel mai probabil otrava pentru rozatoare si nu a lasat nici un bilet prin care sa-si explice gestul.

Ionela C., a fost gasita în coma de mama acesteia, vineri dupa-amiaza, în locuinta proprie. Imediat a fost chemata salvarea si transportata de urgenta la Spitalul Judetean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, dar la câteva ore a decedat.

Seful Unitatii de Primire a Urgentelor din cadrul Spitalului Judetean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, Liviu Cîrlan a spus: „La sectia UPU a fost adusa o pacienta de sex feminin în coma de gradul 3. A fost internata la sectia de terapie intensiva dar din pacate efortul medicilor a fost în zadar, pacienta decedând ulterior”.

 

Ce a condus-o pe fata la un asemenea gest? Aceasta este întrebarea care sta pe buzele tuturor, iar gândurile duc la posibile neîntelegeri în familie. O posibila dezamagire amoroasa, este exclusa deoarece colega fetei, Olivia B. a declarat ca Ionela „a avut un prieten de care s-a despartit acum o luna dar nu parea afectata”.

Eugenia Cernica, consilier educativ la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava, a precizat ca eleva era o fata buna care nu a creat probleme niciodata, mai ales ca se calificase mai departe la olimpiada de stiinte economice. „Din discutiile purtate am înteles ca erau ceva probleme cu parintii dar nu stiu sigur” a afirmat acesta.

Si Corneliu Romascu, directorul Colegiu Economic Suceava declara ca gestul fetei i-a uimit pe toti mai ales ca era o fata care nu ne crea probleme. „Din câte am înteles nu prea se întelegea cu tatal ei care era putin mai sever” a mentionat acesta.

Ionela împlinise 18 ani cu doar trei saptâmâni în urma. 


Intră acum și în grupul de