Pregatirea alegerilor locale, prioritate a conducerii interimare a PNL Suceava


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc a declarat miercuri, într-o conferinta de presa, ca actuala conducere interimara a organizatiei judetene are misiunea de a pregati alegerile locale din acest an urmând ca, dupa aceste alegeri, sa fie organizata si conferinta judeteana de alegeri unde va fi desemnata conducerea PNL Suceava. Astfel, marti seara a avut loc prima sedinta a Biroului permanent judetean interimar a PNL Suceava unde au fost stabilite responsabilitatile pe cele 12 zone ale judetului si s-a decis ca saptamânal sa aiba loc doua întâlniri în cadrul carora se vor stabili strategiile electorale pentru fiecare zona si localitate în parte.

La începutul saptamânii BPN al PNL a stabilit o conducere interimara a organizatiei judetene PNL Suceava dupa ce fostul presedinte al organizatiei, primarul Sucevei, Ion Lungu, a anuntat ca va candida din partea PDL pentru un nou mandat.

Astfel, senatorul Tiberiu Prodan este presedinte interimar al organizatiei, iar deputatul Sandu Mihai Capra este secretar coordonator al filialei.

Din conducerea organizatiei judetene mai fac parte vicepresedintii Mihai Aurel Steiciuc, Nicolae Vranau si Marius Ursaciuc.

Biroul Politic Judetean al PNL Suceava a decis, în urma cu o saptamâna, sa retraga sprijinul politic si functiile detinute în organizatie de primarul Sucevei, Ion Lungu, presedinte al organizatiei judetene si de primarul de Falticeni, Vasile Tofan, vicepresedinte, dupa ce acestia au anuntat ca vor candida din partea PDL.


Intră acum și în grupul de