PSD Suceava, aliat al sucevenilor care vor sa recupereze in instanta taxa de prima inmatriculare


Intră acum și în grupul de

Sucevenii care vor sa-si recupereze, prin instanta, taxa de prima înmatriculare au sustinerea PSD Suceava, care a anuntat ca le ofera acestora cereri tip pentru actiunea în justitie. Purtatorul de cuvânt al PSD Suceava, Ovidiu Dontu, a afirmat, miercuri, într-o conferinta de presa ca taxa de prima înmatriculare încalca Tratatul de Aderare al României la Uniunea Europeana.

Acesta a precizat ca, în cazuri similare, Curtea Europeana de Justitie a dat decizii împotriva Poloniei si Ungariei.

Astfel PSD Suceava se implica în recuperarea acestor sume de bani platite de suceveni si pune la dispozitia acestora cereri-tip de chemare în judecata. Acestia nu trebuie decât sa le completeze cu datele personale ale celui care doreste sa recupereze taxa de prima înmatriculare.

Si PDL a anuntat ca doreste sa acorde asistenta populatiei pentru recuperarea taxei de prima înmatriculare, dar Ovidiu Dontu avertizeaza populatia ca initiativele PDL sunt „periculoase”.

„O si vad pe Sulfina Barbu, care a instituit aceasta taxa, acordând asistenta pentru a fi recuperata taxa. Mi-e frica, în cazul acesta, ca oamenii sa nu primeasca o consultanta gresita”,a declarat Ovidiu Dontu. 


Intră acum și în grupul de