Handbal Masculin : Victorie amicala impotriva Stiintei Bacau


Intră acum și în grupul de

Stiinta Bacau – CS Universitatea Suceava 31 – 36 (15 – 20)

Handbalistii Universitatii Suceava au sustinut miercuri, un meci amical împotriva echipei Stiinta Bacau, ocupanta locului trei în clasamentul Ligii Nationale. Partida s-a disputat la Bacau, cu începere de la ora 11 si s-a încheiat cu victoria sucevenilor, care au fost condusi de pe margine de Leonard Bibirig si Florin Leuciuc, antrenorul Petru Ghervan nefacând deplasarea pentru acest joc.  

Studentii s-au aflat în permanenta în avantaj, în prima repriza ei conducând chiar si la o diferenta de sapte goluri. La pauza scorul a fost 20-15 în favoarea handbalistilor nostri. În repriza a doua, bacauanii, de la care a lipsit vedeta Sandu Iacob, s-au apropiat la cel mult doua goluri. Scorul final a fost 36-31 pentru CS Universitatea Suceava, iar dupa cele 60 de minute regulamentare, conducerile celor doua echipe au decis sa mai joace o repriza suplimentara de 20 de minute.  
 

Partida de la Bacau a reprezentat un test reusit pentru echipa locala de handbal, care va juca urmatorul meci oficial abia pe 20 februarie împotriva Stelei. „S-a alergat bine. Am reusit sa marcam si pe contraatac si din faza a doua. Au mai fost câteva sincope în aparare, dar putem spune ca suntem într-o directie buna” a declarat Florin Leuciuc, la finalul meciului. 


Intră acum și în grupul de