Oamenii de afaceri din PD-L vor sa identifice problemele din mediu de afaceri sucevean


Intră acum și în grupul de

Oamenii de afaceri din PD-L Suceava au decis revitalizarea activitatii pe aceasta latura profesionala si doresc sa înceapa o campanie de identificare a problemelor cu care se confrunta mediul de afaceri sucevean pentru a le transmite parlamentarilor din judetul Suceava în vederea unor posibile modificari legislative care sa ajute dezvoltarea economica în judet. Presedintele organizatiei judetene a oamenilor de afaceri, Ioan Balan (care este si secretarul general al PD-L Suceava) a declarat miercuri, ca reactivarea oamenilor de afaceri în interiorul organizatiei se va face pe cele 8 zone politico-administrative în care a fost împartit judetul.

„Nucleele oamenilor de afaceri ale PD-L vor avea o misiune foarte clara si vor trebui sa tina cont în cadrul misiunii pe care ne-o asumam, de specificul economic al zonei pe care o reprezinta”, a explicat Ioan Balan.

Acesta a explicat faptul ca obiectivele pe care le va urmari organizatia oamenilor de afaceri tin de identificarea resurselor necesare dezvoltarii locale a celor 8 zone, de „modalitatea prin care putem atrage în judet cât mai multe investitii straine” si de modul cum „putem implica oamenii de afaceri în atragerea de fonduri structurale”. „Toate datele culese din teritoriu vor fi analizate iar parlamentarii nostri vor fi informati cu privire la modificarile legislative ce ar ajuta dezvoltarea mediului de afaceri sucevean pentru a initia eventuale modificari ale legislatiei în vigoare”, a conchis Ioan Balan.


Intră acum și în grupul de