Profesoara Elena Manuela David a câștigat concursul pentru ocuparea funcţiei de director al CCD Suceava

Directorul interimar al Casei Corpului Didactic “George Tofan” Suceava, profesoara Elena Manuela David a promovat concursul pentru ocuparea funcţiei vacante de director al CCD Suceava, organizat de MENCŞ.

manuela david

Inspectorul şcolar general al ISJ Suceava, Gheorghe Lazăr, a declarat că profesoara Elena Manuela David a promovat concursul organizat de MENCŞ pentru ocuparea funcţiei vacante de director al Casei Corpului Didactic Suceava.

Lazăr a spus că se aşteaptă ordinul ministrului Educaţiei privind numirea profesoarei Elena Manuela David în funcţia de director al CCD Suceava urmând ca apoi noul director să semneze contractul de management cu MENCŞ pentru o perioadă de patru ani.

De precizat este că la concursul pentru ocuparea funcţiei de director al CCD “George Tofan” Suceava s-a înscris doar profesoara Elena Manuela David.

Reamintim că profesoara Manuela David a preluat funcţia de director interimar al CCD Suceava în data de 22 iunie 2016, prin detaşare în interesul învăţământului, în baza Ordinului MENCŞ nr. 4286/22.06.2016, până la organizarea unui concurs pentru ocuparea funcţiei de director al CCD.

Manuela Elena David este profesor de matematică la Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava din anul 1989 şi a ocupat în perioada 2007-2013 funcţia de inspector şcolar pentru minorităţi naţionale.

(Liliana Bujdei)