Fotbal, Liga a III-a : Asediu amical al Cetatii din Tg. Neamt


Intră acum și în grupul de

Cetatea Tg. Neamt – Cetatea Suceava, vineri, ora 11

Dupa meciul de miercuri din Copou cu Poli Iasi, antrenorul Cetatii Suceava, Marian Pana, a ales un program de pregatire mai usor pentru elevii sai. În locul unui antrenament tactic, tehnicianul Cetatii a preferat sa îi lase pe jucatori la o “miuta”. Cu exceptia lui Nicolau care se resimte dupa jocul de la Iasi, toti cei care au evoluat împotriva Politehnicii, s-au destins la un meci scoala.

Dupa joc, Marian Pana, a recunoscut ca în meciul de vineri, cu Cetatea Târgu Neamt nu va folosi cel mai bun 11, mult mai importanta fiind partida de sâmbata, de pe Areni, în fata formatiei Ceahlaul Piatra Neamt.

“ Cred ca în partida de la Tg. Neamt voi folosi mai mult juniorii si jucatorii care nu sunt titulari de drept. Sâmbata avem un amical cu o echipa de Liga I si vreau sa ne masuram fortele cu Ceahlaul” a explicat Pana.

Cetatea Suceava va primi sâmbata, pe “Areni”, de la ora 16, replica prim-divizionarei, Ceahlaul Piatra Neamt. Ultimele doua meciuri de pregatire vor avea loc pe 20 februarie, pe teren propriu, cu FCM II Bacau si pe 23 februarie o partida amicala la Dorohoi, împotriva formatiei FC Botosani.   


Intră acum și în grupul de