Prețul de 185 de lei pe gigacalorie plătit de sucevenii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire nu se va majora


Intră acum și în grupul de

Locuitorii municipiului Suceava racordați la sistemul centralizat de termoficare vor plăti același preț de anul trecut pentru gigacalorie, respectiv 185 de lei, a declarat, miercuri, primarul Ion Lungu.

ion lungu (4)

Edilul-șef a arătat într-o conferință de presă că „scriptic” se livrează căldură în întreg orașul, dar că mai sunt câteva zone, unde se mai execută lucrări pentru furnizarea agentului termic.

„Sunt chestiuni punctuale”, a spus Lungu, precizând că prețul gigacaloriei în sistem centralizat rămâne același ca anul trecut, respectiv 185 de lei, fiind subvenționat de municipalitate.

De asemenea, el a anunțat că au fost distribuite, prin asociațiile de proprietari, 4000 de formulare pentru obținerea ajutorului de încălzire de persoanele cu venituri reduse.

Ion Lungu a subliniat că dorește să continue investițiile în rețeaua de termoficare a municipiului astfel încât pierderile să fie reduse cât mai mult, iar serviciile de termoficare să fie bune și să determine revenirea la sistemul centralizat a celor care și-au montat centrale proprii. (N.B.)


Intră acum și în grupul de