„Sanse egale” in competitia cu Elena Basescu


Intră acum și în grupul de

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui României, va fi prezenta, duminica, la Suceava unde va încerca sa obtina sprijinul organizatiei tinerilor din PD-L Suceava pentru functia de secretar general al Organizatiei de Tineret a PD-L. Presedintele PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat vineri, ca la alegerile din cadrul OT-PD-L va fi o competitie reala, aratând ca partidul sau da „sanse egale tuturor tinerilor”. Acesta a apreciat drept „speculatii rautacioase” informatiile aparute în presa centrala potrivit carora contracandidatul Elenei Basescu la functia de secretar general al OTPDL ar fi fost amenintat cu excluderea daca insista sa mearga cu gestul pâna la capat. „Sunt speculatii rautacioase. Noi dam sanse egale tuturor tinerilor”, a sustinut Gheorghe Flutur.

Acesta a mai aratat ca si tinerii democrat-liberali suceveni vor avea un candidat în Biroul National, pe fostul consilier judetean PNL Marius Vatavu.

Senatorul sucevean a mentionat ca Elena Basescu va veni duminica la Suceava pentru a se întâlni cu colegii sai din organizatia suceveana si a le cere sprijinul la alegerile nationale. Potrivit cotidianului „Gândul”, contracandidatul Elenei Basescu la functia de secretar general al OT-PDL, Bogdan Boza, ar fi fost amenintat cu excluderea din partid. Deocamdata e foarte clar ca nimeni nu are curajul sa încerce pe propria piele, si împotriva Elenei Basescu, sa vada cum sta treaba cu „egalitatea de sanse” pe care o reclama Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de