Doi tineri din Rădăuți, cercetați de polițiști după ce au intrat cu mașina într-un imobil


Intră acum și în grupul de

Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată marți noapte prin 112 despre faptul că, pe raza localității, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Rădăuți, pe fondul vitezei și a ploii torențiale, un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu un imobil.

”În urma impactului, cele două persoane din autoturism, un tânăr de 26 de ani și unul de 27 de ani, ambii localnici, au fost rănite ușor, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, informează Poliția Județeană Suceava.

FOTO: bzi.ro
FOTO: bzi.ro

Sursa citată precizează că întrucât cei doi tineri nu au putut da relații cu privire la cel care a condus autoturismul, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 26 de ani și de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul celui de 27 de ani, după care, ambii, au refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea persoanei care a condus autoturismul.


Intră acum și în grupul de