Hoti prinsi cu prada in sase saci imediat dupa ce au spart un magazin din Bunesti


Intră acum și în grupul de

Trei barbati au fost prinsi sâmbata dimineata la orele 02.40, de o patrula de agenti de siguranta publica de la Biroul Politiei de Ordine Publica din cadrul Politiei Municipiului Suceava, cu bunuri furate si ascunse în saci, într-o masina neînmatriculata iar soferul avea permisul suspendat. Potrivit purtatorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspector principal Alin Botezatu, în timp ce executa serviciul de patrulare cu autoturismul din dotare pe B-dul 1 Decembrie 1918, patrula a oprit în trafic un autoturism cu numar de înmatriculare de Harghita, în care se aflau trei persoane si bagaje voluminoase, devenind suspiciosi la vederea echipajului de Politie.

Astfel, în habitaclu au fost identificati A. Adrian, în vârsta de 28 ani din localitate – sofer, si ocupantii A. Marius, în vârsta de 33 ani si M. Constantin de 39 ani, ambii din municipiul Falticeni, iar ca bagaje s-au gasit 6 saci din rafie în care se aflau bunuri alimentare, tigari, cafea, bauturi alcoolice, a caror provenienta nu o puteau justifica.

Politistii au demarat cercetarile si au stabilit ca în noaptea de vineri spre sâmbata, cei trei au fortat sistemul de închidere al usii de acces într-un magazin din comuna Bunesti, de unde au sustras bunurile gasite asupra lor, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 3.000 lei, recuperat integral.   

Instanta de judecata a dispus arestarea preventiva a lui A. Adrian pentru savârsirea infractiunilor de „furt calificat”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu permisul suspendat” si „punerea în circulatie a unui autovehicul neînmatriculat”,  arestarea preventiva pentru „furt calificat” a lui M. Constantin, iar cel de-al treilea autor este cercetat în stare de libertate pentru „furt calificat”, motivându-se ca este infractor primar.


Intră acum și în grupul de