Violatorii tinerei de 29 de ani din Cârlibaba au fost trimiși în judecată


Intră acum și în grupul de

Cei șase indivizi care în noaptea de 18 spre 19 septembrie au violat o tânără de 29 de ani într-o magazie din Cârlibaba și l-au bătut pe fratele acesteia, în vârstă de 40 de ani, au fost trimiși în judecată, în stare de arest preventiv.

puscarie

 

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, procurorii au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Alexandru – Adrian Cardoș, 23 de ani din Șimleul Silvaniei și Radu Ludovic Varga, 29 de ani din comuna sălăjeană Ileanda, pe Sergiu – Florin Pop,24 de ani, Marian Petre, 29 de ani și Florin Petre, 34 de ani, toți trei din comuna maramureșeană Remeți și pe Alin – Mihai Atudoroaie, 35 de ani, din comuna botoșăneană Drăgușeni pentru viol, patru dintre ei și pentru lovire sau alte violențe, iar Cardoș și pentru furt calificat.

Anchetatorii au stabilit că în noaptea de 18 spre 19 septembrie 2016 între orele 01:00 – 04:00 cei șase au urmărit o tânără de 29 de ani într-o magazie din lemn din apropierea colibei unde aceasta locuia temporar situată în satul Şesuri de pe raza comunei Cârlibaba, unde au lovit-o în mod repetat cu pumnii, cu două curele şi cu un băţ din lemn şi au constrâns-o astfel să întreţină raporturi sexuale normale cu fiecare dintre ei. Tânăra a suferit leziuni care au necesitat 5 zile de îngrijiri medicale.

Anterior, patru dintre ei l-au bătut cu pumnii și picioarele pe fratele tinerei, un bărbat de 40 de ani, care a necesitat 8 zile de îngrijiri medicale.

Anchetatorii arată că în timpul violului, unul dintre agresori,  Alexandru Cardoș, a furat din acea magazie şi un telefon mobil care-i aparţine fratelui tinerei.

Cinci dintre agresori au recunoscut faptele în timp ce Ludovic Radu Varda nu a recunoscut violul, susținând existența consimțământului victimei la întreținerea de raporturi sexuale cu el.

Dosarul urmează să fie judecat de Judecătoria Vatra Dornei. (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de