Gheorghe Flutur crede ca dupa aparitia PDL, scena politica a inceput sa se clarifice


Intră acum și în grupul de

 La actiunea de lansare a candidatilor de primar suceveni din partea PDL, vicepresedintele PDL, Gheorghe Flutur, a îndemnat membrii PDL sa explice populatiei ca la putere se afla PNL si PSD, iar premierul Calin Popescu Tariceanu danseaza dupa balalaica lui Ion Iliescu.

Gheorghe Flutur a spus ca PDL îsi va continua rolul de partid de opozitie si le-a transmis celor peste o mie de membri PDL prezenti ca acestia trebuie sa explice în localitatile lor, populatiei, ca la putere se afla PNL si PSD.

Acesta a afirmat ca „astazi, Tariceanu danseaza dupa balalaica lui Ion Iliescu”, si a mai adaugat ca a parasit PNL pentru ca nu a fost de acord cu „derapajul PNL condus la mantinela de Dinu Patriciu si de banii lui Dinu Patriciu spre PSD”.

Vicepresedintele PDL a mai precizat ca s-a decis unificarea într-un singur partid deoarece românii s-au saturat de aliante si conventii iar tara are nevoie de un partid care sa dea stabilitate. În opinia acestuia dupa aparitia PDL, scena politica a început sa se clarifice.


Intră acum și în grupul de