Fotbal, Liga a III-a : Remiza echitabila : Juventus Falticeni – Aerostar Bacau 2 – 2 (1 – 0)


Intră acum și în grupul de

Juventus Falticeni a remizat sâmbata, scor 2-2, în compania formatiei Aerostar Bacau, într-un meci amical disputat pe stadionul “Tineretului”.

Desi au evoluat pe un teren înghetat ce nu a lasat loc veleitatilor tehnice, cele doua echipe au prestat un joc cursiv pe întreaga durata a partidei. Dupa câteva ocazii ratate de ambele parti, falticenenii au deschis scorul în minutul 43, când Pacurari a interceptat o minge la marginea careului si a înscris în poarta goala dupa ce a driblat portarul advers.

Gruparea de pe malul Somuzului a condus ostilitatile pâna în minutul 60, moment în care, pe fondul numeroaselor schimbari efectuate de antrenorul Ovidiu Murariu, bacauanii restabileasc egalitatea prin Arsenie, pentru ca, zece minute mai târziu, sa treaca în avantaj dupa o reusita semnata de Dutciuc.

Tabela de marcaj avea sa fie închisa în minutul 88, de Pantea, mijlocasul gazdelor finalizând cu gol o incursiune pe partea dreapta a lui Tomescu.

La finalul întâlnirii, tehnicianul Ovidiu Murariu a apreciat drept echitabil rezultatul de egalitate, punând nereusitele elevilor sai pe seama lipsei de concentrare la finalizare. “În ciuda terenului dificil, am avut parte de un amical util. Ne aflam pe ultima suta de metri cu pregatirea si de aceea evolutiile noastre trebuie sa creasca de la meci la meci. În acest sens, astept mai multa determinare din partea jucatorilor si o atentie sporita în fata portii. Avem cativa fotbalisti noi care sper sa se integreze cât mai repede în lot, pentru a putea stabili formula ideala de joc pentru retur”, a precizat oficialul celor de la Juventus.

Formatia falticeneana a început partida de sâmbata în urmatoarea alcatuire: Mihai – Vrabie, Ciocârlan, Streinu – Bolohan, Cara, Suleru, Huluba, O. Bosancu – Colban, Pacurari. În repriza secunda au mai intrat: Zaremba, Pantea, Cozma, Tomescu, Berezoschi, Craiu si Munteanu.

În ultimul amical din aceasta iarna, Juventus Falticeni va întâlni, miercuri, 20 februarie, pe teren propriu, formatia FC Botosani, urmând ca pe 29 februarie, în prima etapa a returului, sa primeasca vizita celor de la Cetatea Târgu Neamt. 


Intră acum și în grupul de