Actiune de descarcerare a unui tanar prins intre fiarele unei masini


Intră acum și în grupul de

Detasamentul de pompieri Suceava a intervenit cu o autospeciala pentru descarcerare si un modul SMURD pentru salvarea unei persoane implicate într-un accident rutier, care s-a produs duminica, la prânz, pe raza localitatii Stroiesti, drumul european E576. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava la sosirea echipajelor, un autoturism marca Peugeot, condus de Ion C., era intrat într-un capat de pod. În urma evenimentului au rezultat trei victime, pasageri din autoturism. Echipa de descarcerare a înlesnit accesul rapid catre Emil M., de 29 ani, echipa medicala acordându-i imediat primul ajutor. Dupa îngrijirile medicale efectuate la fata locului victima a fost transportata la Spitalul Judetean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava pentru investigatii amanuntite. Celelalte doua persoane au fost preluate de catre echipele de urgenta ale spitalului judetean.

      

Privitor la accident, IPJ Suceava mentioneaza ca duminica, în jurul orei 11.30, în afara localitatii Stroiesti, pe D.N. 17 C.ION, de 22 ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc, posesor al permisului de conducere pentru categoria B, din anul 2004, în timp ce conducea autoturismul marca Peugeot, nu a adaptat viteza la carosabilul cu denivelari, a pierdut controlul asupra directiei de mers si s-a izbit într-un mal de pamânt, la intrare pe un pod.

Potrivit IPJ Suceava, în urma evenimentului a rezultat ranirea lui T. MARIUS si M. EMIL, pasageri.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de