Liberalii au desemnat echipa de campanie pentru alegerile locale


Intră acum și în grupul de

Fostul sef al FPS Suceava, Taki Huiazi va coordona din punct de vedere politic campania pe care organizatia municipala Suceava a PNL o va desfasura în primavara acestui an. Decizia a fost luata de Biroul Permanent Local al PNL, care a mai votat, ca alaturi de Huiazi sa intre în batalia pentru câstigarea Primariei Suceava si a Consiliului Local, Vasile Mocanu, Lucian Lungu, Aurel Burciu (pro-rectorul Universitatii „Stefan cel Mare” din Suceava), Bogdan Cristache si Dorel Guliciuc.

Misiunea principala a acestora este de a realiza o strategie de campanie cât mai eficienta, astfel încât candidatul PNL pentru functia de primar al Sucevei sa aiba reale sanse de a intra în turul II de scrutin.

Liderul organizatiei municipale, Angela Zarojanu a declarat miercuri, ca plecarile din PNL Suceava au avut un efect benefic pentru organizatie, în sensul ca „majoritatea membrilor Biroului, si membrii se simt mai liberi si vin cu drag la partid”.

Zarojanu a mai spus ca de la 1 martie PNL va demara o campanie de informare a sucevenilor cu privire la promisiunile pe care acest partid le-a facut în primavara lui 2004 si cu ce a reusit sa faca, precum si cu proiectele pe care le propun sucevenilor în perioada 2008-2012.


Intră acum și în grupul de