Social-democratii suceveni vor vota dupa pofta inimii presedintele Consiliului National al PSD


Intră acum și în grupul de

Reprezentantii organizatiei sucevene în Consiliul National al PSD vor vota dupa pofta inimii ce candidat considera ca e bun la presedintia consiliului, pentru bataliile viitoare ale PSD. Vicepresedintele PSD Suceava, Ovidiu Dontu, a precizat miercuri, într-o conferinta de presa, ca organizatia Suceava a PSD are 26 de membri în Consiliul National si ca Biroul Permanent Judetean a discutat despre votul ce va fi acordat în Consiliul National, dar nu a fost stabilita o pozitie comuna a organizatiei. Acesta a declarat ca „fiecare membru al Consiliului National are libertatea de a vota cu orice candidat pe care îl considera bun pentru bataliile viitoare ale PSD”.

Consiliul National al PSD se va reuni vineri, 22 februarie, ocazie cu care îsi va alege presedintele si va desemna trezorierul partidului.

Referindu-se la optiunea personala, acesta a afirmat ca va vota cu Adrian Nastase, pentru ca „s-a saturat” ca fiecare lider al PSD sa aiba întocmite dosare penale.

Ovidiu Dontu a spus ca „nu mai impresioneaza pe nimeni politia politica”, iar în cazul lui Adrian Nastase, procurorii încearca de patru ani sa dovedeasca faptul ca a cumparat o casa fara ferestre. Vicepresedintele PSD Suceava a subliniat ca pâna acum anchetatorii au avut suficient timp sa faca probatoriul. „Daca s-au gândit ca îl vor putea tine pe Adrian Nastase blocat doua-trei mandate, s-au înselat”, a afirmat Ovidiu Dontu.

„Adrian Nastase nu mai poate fi tinut în afara conducerii PSD. Cred într-un PSD cu Ion Iliescu presedinte fondator, cu Mircea Geoana presedintele poporului PSD si Adrian Nastase, presedintele Parlamentului PSD, asa cum plastic poate fi asemuit Consiliul National. Împreuna cu totii sa construim mesajul PSD pentru cele patru tururi de scrutin care urmeaza”, a adaugat vicepresedintele PSD Suceava. 


Intră acum și în grupul de