Bursa locurilor de munca din Italia ar putea fi repetata si in Spania


Intră acum și în grupul de

Prim-ministrul Calin Popescu-Tariceanu i-a anuntat miercuri, la începutul sedintei de Guvern, pe membrii Cabinetului, ca, în functie de rezultatele Bursei locurilor de munca, care va fi organizata sâmbata la Roma pentru românii care vor sa revina în tara, actiunea ar putea fi  extinsa si în Spania. „Bursa locurilor de munca ce va fi organizata sâmbata la Roma este o foarte buna ocazie pentru românii care vor sa se întoarca acasa sa-si gaseasca un loc de munca. Este o actiune care ar trebui extinsa si în Spania, o alta tara în care exista o importanta comunitate de români”, a aratat primul-ministru.

Seful Executivului a cerut Ministerului Muncii sa ia toate masurile de sustinere a acestui demers. La actiunea de sâmbata vor participa, alaturi de conducerea Ministerului Muncii, reprezentanti ai Ministerului Agriculturii si ai Ministerului pentru IMM-uri si profesii liberale, care vor prezenta oportunitatile pe care le ofera accesarea fondurilor europene în cele doua domenii, destinate deschiderii unor afaceri.

Ministerul Muncii va organiza sâmbata la Roma o Bursa a locurilor de munca pentru românii care vor sa revina în tara, la care vor participa si angajatori din domeniul constructiilor. În cadrul acestei Burse vor fi oferite aproximativ 7.500 de locuri de munca pentru românii care doresc sa revina în tara.


Intră acum și în grupul de