Femeie din Vama accidentată mortal de un camion care a intrat pe acostament când șoferul a frânat brusc la o trecere pentru pietoni


Intră acum și în grupul de

O femeie de 32 de ani din comuna Vama a fost accidentată mortal de un camion care a pătruns pe acostament când șoferul a frânat brusc pentru a evita să intre într-o mașină ce a oprit la o trecere pentru pietoni.

ACCIDENT - BUZAU

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri după amiaza la ora 17.50, în timp ce conducea autoutilitara cu semiremorcă pe DN 17, în comuna Vama, un bărbat de 36 de ani, din comuna Iacobeni, a observat că, autovehiculele din faţa sa au frânat brusc pentru a acorda prioritate de trecere unei persoane care traversa drumul pe o trecere de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, motiv pentru care, a frânat şi el.

Deoarece circula cu viteză și pentru a evita coliziunea cu autovehiculul din faţa sa, a virat dreapta și a pătruns pe acostament, unde, a surprins și accident mortal, o femeie de 32 de ani, din localitate, care se deplasa în calitate de pieton din direcţia opusă.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, accidentul s-a produs din vina șoferului care a circulat cu viteză excesivă în interiorul localităţii şi în apropierea unei treceri de pietoni semnalizată şi marcată corespunzător.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 


Intră acum și în grupul de