Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” scoate la concurs șase posturi de ofițeri prin încadrare directă din sursă externă. Dosarele se pot depune de luni


Intră acum și în grupul de

Procedura de ocupare a 6 posturi vacante de ofiţeri în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, prin încadrare directă din sursă externă începe de luni, 24 octombrie, a anunțat instituția.

pompieri-isu-burlui-arafat-drapel-barca-160

Astfel, în scopul completării deficitului de personal, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” scoate la concurs, prin încadrare directă din sursă externă, 6 posturi de ofiţeri, astfel:

– Ofiţer specialist II (economist) – Financiar;

–  Ofiţer specialist II (administrativ) – Serviciul logistic;

– Ofiţer specialist I (T.U.) -Serviciul Logistic;

– Ofiţer principal I (C.O.J.) – Secretariatul Tehnic Permanent;

– Ofiţer I (C.O.J.) – Secretariatul Tehnic Permanent;

– Ofiţer I (C.B.R.N.) – S.P.P.E.P.P.

Înscrierile pentru concurs se vor face la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, situat în municipiul Suceava, str. Universităţii nr.14.

Informații complete privind modalitățile de înscriere și participare la concurs, condiții de recrutare, probe de selecție și criterii de departajare, precum și tematica și bibliografia necesare susținerii concursului pentru post pot fi obținute de pe pagina de internet a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava – www.pompierisv.ro, secţiunea Domenii de Activitate, fiind totodată afişate la avizierul de la sediul inspectoratului.

Informaţiile vor fi afişate în perioada imediat următoare, în funcţie de data transmiterii lor de către eşalonul superior.


Intră acum și în grupul de