Acasă Actualitate 12 sectii din Spitalul Judetean au asistenti-sefi cu acte in regula

12 sectii din Spitalul Judetean au asistenti-sefi cu acte in regula


Intră acum și în grupul de

Spitalul Judetean Suceava a scos la concurs 13 posturi vacante de asistent-sef, din mai multe sectii ale unitatii medicale. În urma examenului de miercuri, 12 dintre cele 13 posturi au fost ocupate. Concurenta s-a înregistrat doar pe sectia de pediatrie, unde au fost doi candidati, în celelalte cazuri fiind doar câte unul singur. Candidatii au trebuit sa sustina trei probe: scrisa- cu subiecte din legislatie, test psihologic si interviu.

Doina Elena Ganea, directorul interimar al Spitalului Judetean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava a precizat ca asistentele candidate au obtinut medii cuprinse între 7, 80 si 9, 50, si au avut prestatii bune, unele chiar performante. Radiologie, gastroenterologie, obstetricã ginecologie, hemodializa, bloc operator, chirurgie infantila, pediatrie, oftalmologie sunt doar câteva dintre sectiile care au de acum asistenti-sefi dupa sustinerea concursurilor.



Sectia pentru care va trebui organizat un nou concurs pentru ca postul nu a fost ocupat, deoarece candidatul nu a promovat proba scrisa, este sterilizarea, aici urmând a fi numit un asistent-sef cu delegatie.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version