Acasă Actualitate Incendiu la un punct de transformare din Suceava

Incendiu la un punct de transformare din Suceava


Intră acum și în grupul de

Pompierii din Suceava au fost anuntati miercuri seara, la ora 21:40, ca pe strada Victorie din municipiul Suceava a izbucnit un incendiu. La fata locului s-au deplasat doua autospeciale ale Detasamentului de pompieri Suceava, moment în care ardea la cablajul electric din cutia terminala a unui Punct de Transformare, apartinând de E-ON Moldova – Sucursala Suceava. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava exista pericolul ca incendiul sa se propage la întreaga instalatie din punctul de transformare.

La fata locului au ajuns si echipa de interventie a E-ON Moldova – Sucursala Suceava si un reprezentant al Consiliului Local pentru Situatii de Urgenta al Primariei Suceava. Incendiul a fost localizat si lichidat imediat, reusindu-se salvarea punctului de transformare cu aparatura aferenta în valoare de aproximativ 50.000 lei.



Primele cercetari efectuate la fata locului au scos în evidenta faptul ca incendiul a izbucnit datorita efectului termic al curentului electric în urma aprinderii materialului plastic ce învelea un cablu electric deteriorat.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version