Ion Lungu a anunțat că ANL ar putea construi încă două blocuri cu apartamente de serviciu în Suceava. Se prefigurează și un parteneriat cu Spitalul Județean pentru construcția de locuințe pentru medici


Intră acum și în grupul de

Primarul Ion Lungu, a declarat, miercuri, că a fost notificat că se pot construi prin ANL locuințe de serviciu.

ANL

El a spus că urmează să fie întocmită documentația pentru a fi efectuate procedurile pentru implementarea unui proiect de construcție de locuințe de serviciu, fiind solicitări pentru astfel de locuințe de la diverse instituții din municipiu.

Primarul a arătat că acestea vor putea fi construite în zona Metro, arătând că din cele două hectare de teren unde au fost construite patru blocuri și se vor construi încă patru blocuri vor putea fi ridicate și două blocuri cu 40 de locuințe de serviciu.

El a subliniat că un atu este că în zonă sunt deja aduse utilitățile.

Mai mult, Ion Lungu a spus că și Spitalul Județean de Urgență Suceava dorește să construiasă în zona clădirilor vechi ale unității spitalicești locuințe de serviciu.

Primarul a arătat că pentru un asemenea proiect municipalitatea va intra în parteneriat cu SJU Suceava pentru ridicarea de locuințe de serviciu pentru medici, subliniind că utilitățile sunt în apropiere.

În ceea ce privește achizițiile de locuințe construite prin ANL, primarul a spus că până acum au fost cumpărate 20-25 de apartamente și că sunt solicitări care sunt în faza de analizare în vederea aprobării. (N.B.)


Intră acum și în grupul de