Fotbal, Liga a III-a : Bilant negativ in amicale


Intră acum și în grupul de

Cetatea Suceava si-a încheiat seria meciurilor amicale din aceasta iarna cu un bilant negativ: o victorie, doua înfrângeri si tot atâtea rezultate de egalitate.

Dupa o prima jumatate de sezon în care a defilat prin campionatul Ligii a III-a, trupa lui Marian Pana si-a întrerupt cadenta succeselor odata cu partidele neoficiale. “Nasii” sucevenilor din perioada de pregatire au fost cei de la Politehnica Iasi, clubul din Copou iesind învingator din confruntarile cu Cetatea, atât cu prima echipa, cât si cu formatia secunda, 1-0, respectiv 2-0.

Gruparea de pe Areni nu s-a regasit nici în amicalele disputate în compania colegelor de serie – FCM Bacau II si Cetatea Târgu Neamt – remizând cu scorul de 3-3 în compania ambelor echipe. Singura izbânda a “galben-albastrilor” a venit în urma jocului cu FC Panciu, sucevenii câstigând la limita întâlnirea cu liderul ligii judetene din Vrancea, scor 3-2.

În cele cinci amicale disputate în pauza competitionala, Cetatea a înscris 9 goluri, pe lista marcatorilor trecându-si numele Homneac, Jalba si Lupu, cu câte 2 reusite, în timp ce Caragea, Cojenel si Celpan au punctat o singura data.  


Intră acum și în grupul de