Grav accident rutier pe Zamca, intre o Dacie si un motociclist


Intră acum și în grupul de

Detasamentul de Pompieri Suceava a intervenit duminica, la ora 16:30, cu o autospeciala de descarcerare si un modul SMURD pentru salvarea a trei persoane implicate într-un accident rutier dintre un autoturism Dacia si o motocicleta. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, la sosirea echipajului de descarcerare, trei persoane prezentau politraumatisme prin accident rutier. Acestora li s-a acordat primul ajutor medical, dupa care au fost transportate la Spitalul Judetean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava pentru investigatii amanuntite.

Potrivit IPJ Suceava, la intersectia strazilor „Zamca” cu ,,Marasesti” din municipiul Suceava, C. ILIE, în vârsta de 21 ani din orasul Salcea, posesor al permisului de conducere categoria „B” din anul 2007, în timp ce conducea autoturismul marca „Dacia 1310”, a patruns pe culoarea galbena a semaforului, intrând în coliziune cu motocicleta marca „Cagiva”, neînmatriculata, condusa fara a poseda permis, de catre minorul I. STEFAN, în vârsta de 17 ani, din comuna Mitocu Dragomirnei.   

În urma accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a lui C. MARCEL în vârsta de 18 ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, aflat pe motocicleta, ranirea motociclistului si a Elenei B., în vârsta de 18 ani din municipiul Suceava, pasagera în autoturism.

Conducatorul auto purta centura de siguranta, motociclistul si pasagerul din spate purtau casca de protectie, au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, dupa care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de